Festa Major de Ferran Gallart

Dissabte, 18 de novembre de 2023 de 00:00 a 23:00

La família i amics de Ferran Gallart, el cantant i líder d'Strombers que el passat mes de setembre va morir als 50 anys a causa d'un càncer, li han organitzat un homenatge "amb molta música i alegria" que es portarà a terme el proper dissabte 18 de novembre a Valls de Torroella, un nucli especial per als integrants del grup.

La jornada començarà a les 11 del matí i tothom hi és convidat. El matí estarà dedicat, especialment, als petits, amb un espectacle musical del seu conte Gira la Lluna, i es continuarà amb diferents col·laboracions d’artistes propers al Ferran i d’altres als quals tenia gran admiració. Al migdia hi haurà un dinar popular que estarà amenitzat per més música i es continuarà amb un concert a la tarda farcit de col·laboracions i sorpreses.

La família i amics agraeixen especialment a la Comissió de Festes de Valls de Torroella la seva "dedicació incondicional", a l’Ajuntament de Sant Mateu de Bages "per la seva acollida", a Cervesa Guineu i, evidentment, "a tots els artistes que participaran desinteressadament", així com a "tota la gent que farà possible aquest homenatge".

Darrera actualització: 13.11.2023 | 11:01