Salutació de l'Alcalde

Presentació de l'alcalde


Benvinguts a l'espai digital de l’Ajuntament de Sant Mateu de Bages, un espai amb el qual volem que ens conegueu i també conèixer-vos. 

Posem a la vostra disposició la informació més completa possible sobre els serveis municipals i també sobre qui som i en quin espai vivim. Som un municipi que creix amb persones d’aquí i d’arreu, amb molta gent jove, amb entitats de població amb molta història. Tenim el gran repte de saber-nos adaptar als canvis vertiginosos que la tecnologia, les comunicacions i altres avenços imprimeixen a les nostres societats. 

En aquest portal podreu aconseguir informació del municipi de Sant Mateu, les entitats de població que el conformen (Sant Mateu, Castelltallat, Salo, Coaner i Valls de Torroella), la seva història, festes locals, activitats promogudes per entitats del municipi i altres temes d’actualitat de la població. És, en definitiva, una pàgina a través de la qual pretenem donar a conèixer el nostre municipi, al mateix temps que volem avançar en la modernització de les formes de relació entre la ciutadania i l’administració local.

Us convidem a fer un cop d’ull a aquesta eina de comunicació i esperem que us sigui una eina útil i completa. Si no sou del municipi, que us serveixi per conèixer-lo i que us convenci per venir a visitar-lo, i si sou residents a Sant Mateu de Bages, espero que el portal faciliti la vostra relació amb l’Ajuntament, millori els serveis que oferim i us permeti participar de forma activa en la vida del municipi.

Aquesta pàgina web, la poso a disposició de tothom per continuar acomplint una de les meves tasques que com a alcalde considero bàsica: ser sempre pròxim als ciutadans i fer que l’organització municipal sigui receptiva, atenta i eficaç. 
 

Per tal de millorar el web, us animem també a fer els suggeriments o comentaris que creieu oportuns mitjançant l’adreça electrònica  i entre tots aconseguir respondre a les necessitats actuals de la nostra població. En nom del municipi que represento, sigueu benvinguts a l'Ajuntament; sigueu benvinguts a Sant Mateu de Bages.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 08:50
Darrera actualització: 13.03.2017 | 08:50