AMPLIACIÓ D'HORARIS A LA XARXA DE DEIXALLERIES FIXES

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 00:00

La xarxa de deixalleries fixes del Consorci amplia el servei en 17 hores/setmana per donar resposta al seu creixement

La majoria de les hores s’afegeixen els caps de setmana, quan es produeix més concentració d’usuaris a les instal·lacions

La meitat de deixalleries fixes de la xarxa del Consorci han variat lleugerament els seus horaris per ampliar les hores de servei i poder absorbir amb més facilitat la concentració d’usuaris que s’hi produïa en alguns moments. En total, el Consorci ofereix 17 hores setmanals més, repartides en les 8 deixalleries de la xarxa on la ràtio d’usuaris era més alta. La majoria de les ampliacions horàries es produeixen el cap de setmana, quan es notava una concentració més elevada d’usuaris a les instal·lacions.

Els nous horaris volen donar resposta a la situació que viuen les deixalleries després que els darrers anys hagin tingut un creixement sostingut tant en tones rebudes de residus com en nombre d’usuaris. Mentre que el 2017, la xarxa de deixalleries fixes va rebre 16.950 tones de residus i 130.789 usuaris, l’any 2019 aquestes xifres es van enfilar fins a les 20.850 tones (+25,5%) i 162.833 usuaris (+24.5%). Aquestes dades en augment i un acurat estudi sobre el nombre d’entrades a cada franja horària i a cada deixalleria, han estat claus per decidir oferir més hores de servei a la ciutadania.

Tant a cada una de les deixalleries fixes com al web del Consorci, ja s’hi poden consultar els nous horaris d’obertura de les instal·lacions. A més, des de l’ens es recorda que els usuaris tenen llibertat de fer servir qualsevol de les deixalleries de la xarxa del Consorci (tan fixes com mòbils), independentment del seu municipi de residència.

 

Darrera actualització: 27.10.2020 | 12:55