DOCUMENTAL LES RESILIENTS

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages i la productora mataronina Clack us animem a veure el documental 'Les Resilients' (@lesresilients) sobre l'escena musical feminista!

'Les Resilients', que estava previst projectar-se en format presencial al municipi, finalment es podrà veure virtualment i de manera gratuïta a partir d'avui dimecres 2 a les 18h i fins el divendres 4 de desembre a la mateixa hora.

Per aconseguir l'enllaç del documental us heu d'inscriure en aquest formulari: https://forms.gle/FN2v1Tuxcmt9RVm67. Quan premeu a "enviar", automàticament rebreu un missatge amb l'enllaç del film i el codi d'accés, que s'activarà en els dies indicats anteriorment. Només durant aquestes 48h podreu gaudir del 'Les Resilients' des de casa!

El divendres 4 de desembre a les 19h farem un col·loqui virtual amb la directora Cristina Madrid on tindrem l'oportunitat de compartir amb ella totes les inquietuds i dubtes que ens desperti el documental. Les persones inscrites al formulari rebreu l'enllaç del col·loqui el mateix divendres al migdia, des d'on podreu accedir a la trobada.

Us esperem a totes!

Darrera actualització: 02.12.2020 | 11:45