Sant Mateu de Bages ja es troba a la plataforma de turisme de proximitat Diskover

Divendres, 1 de març de 2024

La riquesa cultural, gastronòmica, històrica i paisatgística del municipi es pot trobar en aquesta aplicació gratuïta catalana que des del 2022 acumula més de 18.000 usuaris mensuals actius.

La riquesa turística de Sant Mateu de Bages ja és a l’aplicació gratuïta Diskover, una plataforma catalana de turisme de proximitat on es poden trobar activitats, fets culturals, història i costums, tradicions, festes i experiències d’arreu del país, entre altra informació.

Diskover ofereix contingut en cinc grans categories, ordenades per distància de l’usuari registrat: llocs, esdeveniments, activitats, comerç i allotjaments. A més, permet fer rutes personalitzades, guardar punts d’interès preferits i compartir experiències amb altres usuaris.

Des de 2022, quan es va posar en marxa, l’aplicació ha tingut més de 60.000 descàrregues, ha obtingut més de 18.000 usuaris mensuals actius i disposa de més de 22.000 recursos turístics. Està disponible tant per a sistemes operatius Android com iOS.

Aquesta és una de les accions de promoció del municipi que l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages, a través de la Regidoria de Turisme, ha planificat per al present mandat per tal d'augmentar la divulgació i el coneixement del patrimoni local arreu de Catalunya i, en conseqüència, generar riquesa i dinamisme a l'economia del municipi.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 09:54