Pla Estratègic de Sant Mateu de Bages "Impulsem Sant Mateu " 2019-2029

Dijous, 19 de novembre de 2020

Sota el nom de «Impulsem Sant Mateu de Bages» es presenta el Pla Estratègic de Sant Mateu de Bages elaborat per l’Ajuntament amb la participació d’entitats i el conjunt del veïnat.

El procés d’elaboració, que va comptar amb diferents trobades, tallers i xerrades i una diagnosi tècnica, es va iniciar a l’octubre del 2018 i va finalitzar amb la presentació del pla que es va realitzar al febrer de 2019 a Castelltallat.

El pla de promoció territorial, o pla estratègic, que es presenta, s’organitza en línies estratègiques que a la vegada estan formades per programes, que agrupen diferents accions. En total el pla estratègic està format per 13 línies estratègiques, 59 programes i 153 accions.

Les línies més genèriques treballen sobre la pagesia, l’habitatge, els serveis socials, el treball, el turisme i comerç o l’acció cultural. Els destinataris són veïns i veïnes del municipi, treballadores i empreses i teixit associatiu de tot el municipi de Sant Mateu de Bages.

D’aquesta manera l’acció de govern dels propers anys es basarà i serà coherent amb els resultats presentats.

La definició i la implementació d’un pla estratègic no és una carta de favors, sinó un compromís que adquireix el veïnat, els grups d’iniciatives i els poders establerts. És un pacte de corresponsabilitat on cadascú aporta el què sap i pot, i on el conjunt rep propostes de solucions a les seves principals voluntats i necessitats.

Darrera actualització: 25.02.2022 | 13:15