Pla Estratègic de Sant Mateu de Bages "Impulsem Sant Mateu " 2019-2029

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:00

Sota el nom de «Impulsem Sant Mateu de Bages» es presenta el Pla Estratègic de Sant Mateu de Bages elaborat per l’Ajuntament amb la participació d’entitats i el conjunt del veïnat.

El procés d’elaboració, que va comptar amb diferents trobades, tallers i xerrades i una diagnosi tècnica, es va iniciar a l’octubre del 2018 i va finalitzar amb la presentació del pla que es va realitzar al febrer de 2019 a Castelltallat.

El pla de promoció territorial, o pla estratègic, que es presenta, s’organitza en línies estratègiques que a la vegada estan formades per programes, que agrupen diferents accions. En total el pla estratègic està format per 13 línies estratègiques, 59 programes i 153 accions.

Les línies més genèriques treballen sobre la pagesia, l’habitatge, els serveis socials, el treball, el turisme i comerç o l’acció cultural. Els destinataris són veïns i veïnes del municipi, treballadores i empreses i teixit associatiu de tot el municipi de Sant Mateu de Bages.

D’aquesta manera l’acció de govern dels propers anys es basarà i serà coherent amb els resultats presentats.

La definició i la implementació d’un pla estratègic no és una carta de favors, sinó un compromís que adquireix el veïnat, els grups d’iniciatives i els poders establerts. És un pacte de corresponsabilitat on cadascú aporta el què sap i pot, i on el conjunt rep propostes de solucions a les seves principals voluntats i necessitats.

Darrera actualització: 25.02.2022 | 13:15