Teleassistència

La teleassistència és considerada un servei més de la cartera dels Serveis d'Atenció Domiliària.

Es tracta d'un servei que garanteix la seguretat i dóna tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, de fragilitat o dependència, les 24 hores de dia i els 365 dies de l'any a través d'un terminal connectat a una central d'alarmes; d'aquesta forma, es pot evitar o, com a mínim, retardar una institucionalització.

És un servei eminentment preventiu i de proximitat que ofereix a les persones amb dependència i als seus cuidadors un suport personal per continuar vivint en el seu entorn habitual. Possibilita que persones grans o discapacitades, que no requereixin d'atenció permanent i presencial de persones, tinguin la seguretat que davant situacions de crisi, caigudes, emergències sanitàries o de l'habitatge, puguin contactar de forma immediata amb el centre d'atenció.

Quin cost té:

5,50 € mensuals.

Qui pot sol·licitar-ho:

Persones amb un nivell d'autonomia limitat i amb dependència a causa de l'edat o del seu estat físic, amb capacitat per a la correcta utilització del servei, les quals viuen soles o amb persones que no poden atendre de manera continuada i suficient.

Canals de tramitació:

 • Presencial

  Es sol·licita el servei adreçant-vos a la treballadora social, amb cita prèvia concertada.
  - Adreça: Pl. Sant Josep s/n. VALLS DE TORROELLA
  - Tf: 93.868.24.02.
  - Treballadora Social: Montserrat Junyent Dalmases.
  - correu electrònic:
  - Horaris d'atenció al públic: Cada dimarts de 16 a 20 hores
   

  =

 • Telefònicament

  Tel: Les cites prèvies es poden concertar trucant a les Oficines Municipals de Sant Mateu de Bages o de Valls de Torroella ()

Darrera actualització: 21.02.2017 | 09:39